Gratis lunsj eksisterer faktisk!

Coolbet deler ut 1500 euro helt gratis hver eneste helg! Sjekk ut konkurransen deres Coolpickz og delta denne helgen!

-Detter er ett innlegg fra Coolbet sin Blogg

Du har kanskje sett at et spill som heter Coolpickz har dukket opp på Facebook? Du har kanskje testet det ut og spiller fast, eller kanskje du er en av de som ikke har prøvd det enda? Det finnes i dag en rekke forskjellige konkurranser og spill på sosiale medier, og de aller fleste har en ting til felles, de har mer eller mindre tvilsomme hensikter. Coolpickz er derimot et spill hvor det betales ut pengepremier hver eneste uke, og det koster faktisk ikke en krone å delta. Det høres nesten for godt ut til å være sant, men det finnes altså fortsatt muligheter for en såkalt «gratis lunsj», også i 2017. Vi tok en prat med Country Manager i Norge for Coolbet, Kristian Wilhelmsen for å finne ut litt mer om hva som er veien for Coolpickz fremover.

Kristian, det finnes en rekke spill der ute på Facebook som kun blir brukt for å samle opp brukere og likes. Hvorfor skal folk stole på at dere i Coolpickz betaler ut penger?

Coolpickz er et søsterselskap av det mer kjente spilleselskapet Coolbet. Eierselskapet bak er StayCool OÜ med lisens i EU-landet Estland. Coolpickz kom online litt før Coolbet og var en veldig viktig brikke i utviklingen av den tekniske plattformen vi nå bruker i Coolbet. Vi fikk, og får fortsatt veldig god feedback på nye funksjoner vi kan teste ut på Coolpickz, før vi evt tar de videre til Coolbet. Vi fikk også en del brukere klare allerede før vår oppstart av Coolbet før EM i 2016, og de fleste av disse er fortsatt aktive hver eneste uke.

Hvordan fungerer egentlig Coolpickz?

Coolpickz er i bunn og grunn en enkel tippekonkurranse hvor du legger inn dine markeringer på H, U eller B på et utvalgt antall kamper. Ikke ulikt slik vi kjenner fra den klassiske tippekupongen. I tillegg til dette skal du også legge til tre kamper du tror får mange mål (HIGH) og 3 kamper du tror vil ha få mål (LOW). Treffer du får du ekstra poeng. Du får også ekstrapoeng om du bruker delingsfunksjonen og deler kupongen med dine venner på Facebook. Per nå har vi en kupong for fotball og en kupong for ishockey. Det er nye kuponger hver eneste uke, og innleveringsfristen er alltid på lørdager.

Hvor mye penger har blitt betalt ut på Coolpickz?

Vi betalte ut rundt en million kroner i 2016, og i 2017 blir det nok ennå mer. Det er en ukentlig premiepott på 1500 euro.

Hvorfor gir dere bort gratis penger?

Ved å tilby en slik gratiskonkurranse med pengepremier håper vi at folk som er interessert i sport og oddstipping også vil ta i bruk Coolbet, hvor de kan spille med ekte penger. Dette er selvsagt ikke noe must. Vi har flere kunder som kun benytter seg av Coolpickz, og dette er de selvsagt i sin fulle rett til.

Men hva er «catchen»?

I Coolbet har vi en klar målsetning om å tilby høy odds, gjerne betydelig høyere enn det øvrige markedet, så for oss er Coolpickz et ledd i å gjøre folk oppmerksomme på at vi veldig ofte opererer med markedets høyeste odds. Forhåpentligvis vil disse se verdien av den høye oddsen vi ofte tilbyr, og derfor sette sine oddsspill hos Coolbet. Noen annen catch er det faktisk ikke.

Merkevarebygging rett og slett?

Ja, det kan du si. Vi har en filosofi hvor det å gi bort verdi til den store massen er bedre enn å plukke ut noen kjendiser som sikkert koster langt mer i løpet av et år. Da slipper vi også å forholde oss til store egoer og kan heller konsentrere oss om å tilby et best mulig produkt til helt vanlige folk. Coolpickz skal rett og slett tilby verdi både for brukerne, og for oss, og det mener vi bestemt at det er.

Hvordan har tilbakemeldingene vært fra brukerne?

De fleste er positive. Noen tilbakemeldinger gikk ut på at det kunne være litt komplisert før man har satt seg inn i det, og vi har derfor gjort noen endringer. Vi har lagt opp et system for å øke spenningen ved at man kan følge med på alle sine motstandere i tillegg til seg selv underveis mens kampene blir spilt. Jeg anbefaler alle som liker oddstipping å teste dette ut.

Er det noen som er gode på dette eller er det ren tipping?

Våre resultatlister viser at det er noen som går igjen hele veien. Det er en kjensgjerning at folk er veldig glad i favoritter når de skal spille, så det å spekulere i en og annen dypvannsfisk kan være en vinnende strategi. Det å gå imot strømmen er sjeldent dumt når man spiller mot andre spillere, så man burde kanskje tippe under istedenfor over på en kamp eller to som ser ut til å bli målrike. Da kan man parkere sine konkurrenter de gangene man treffer fordi man da vil slå to fluer i en smekk. Men strategiene er mange, det gjelder å finne sin egen metode.

Har du noe å legge til helt til slutt?

Jeg ønsker lykke til med spillingen på Coolbet, men husk å levere inn Coolpickz hver eneste uke. Du kan faktisk dra inn en del gratis penger på dette. Det vil også dukke opp ulike konkurranser og turneringer med større premier på Coolpickz etter hvert, så jeg vil anbefale alle om å følge med. Mange har bygd opp store saldoer på poker fra å starte med såkalte freerolls eller gratisturneringer. Nå har du muligheten til å gjøre det samme hos en bookmaker.

Sjekk ut Coolpickz, innleveringsfrist for de neste kupongene er nå på lørdag. PS følg oss gjerne på Twitter @coolbetnorge, hvor vi kommer med jevnlige tilbud til våre følgere.

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s