Tips til Nattens NBA!

Bilderesultat for antetokounmpo grizzlies

Tredje runde med Mjønes sine tips! Så langt 33 units opp på to kvelder og totalt 19 bets.

Orlando Magic – Atlanta Hawks

Over 99p 1st half til 1.90 @Bet365 5u
Dwight Howard o13.5 rebounds til 1.80 @Nordicbet 7u
Dwight tilbake i Orlando, byen som både elsker og hater han. Snitter på 15.7 rebounds de siste 7 kampene han har spillt, plukket 16 sist kamp mot Orlando. Bør gå over her om han kan holde seg unna foul trouble.

Milwaukee Bucks – New York Knicks

Bucks -1 til 1.90 @Bet365 7u
Giannis Antetokounmpo o24p til 1.72 @Unibet 7u

Knicks stiller mest sannsynlig uten Porzingis i denne kampen, han er offesielt listet som questionable men utifra rapporter spiller ikke KP i natt. Knicks har tapt 5 kamper på rad og er 2-8 på sine siste 10. Uten KP er det Rose og Anthony som må stå for mesteparten av skåringen for Knicks. Vi får nok se mye Antetokounmpo på Antony her. Som mange vet er Ante en helt rå forsvarspiller, Knicks skal få jobbe for poengene i kveld. Ante har også fått opp farten i angrep og har gått over 24 poeng i 9 av de siste 12 kampene.

Los Angeles Clippers – Memphis Grizzlies

Memphis ML til 1.82 @Unibet 8u

Med Blake Griffin ute er Clippers allerede veldig svekket. Det ser også ut til at Chris Paul ikke spiller denne kampen(GTD). Memphis, som overaskende gikk på et tap mot Lakers i går skal klare å slå tilbake her mot et skadepreget Clippers lag.
Golden State Warriors – Portlans Trail Blazers

Warriors -15.5 til 1.90 @Unibet 6u

Disse lagene har møttes to ganger tidligere i år. Det har endt 135-90 og 127-104 i favør Warriors. Blazers uten sin store stjerne Damian Lillard, jeg blir veldig overasket om dette ikke blir blowout og en ny storseier for Warriors.

Cavs v Bulls

Bulls +4.5 til 1.83 6 u

Irving og Love ute, også usikkert om LeBron kommer til å spille.

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s