Boxing Day-Spesial

Bilderesultat for sanchez mahrez hazard

Boxing Day betyr at vi i TippeNett slår til med ett spill i hver av de 6 kampene som spilles klokken 16!

Arsenal v WBA

En kamp arsenal skal vinne, men får bare litt over 1.30 i odds hos de fleste bookmakere. En odds som gjør at man heller ser etter alternativer. Arsenal skal som sagt vinne denne kampen, men om de vinner med ett mål, to mål og om de slipper inn eller ikke, er veldig vansklig å si med denne gjengen.

Etter å ha lett en stund, tror vi at vi har funnet nålen i høystakken. 1-0, 2-0, 2-1 og 3-0, er alle resultat som er sannsynlige og vinnende til det spillet vi har valgt i denne kampen.

Arsenal + u3.5—2.10

@comeon

Bilderesultat for gaston middlesbrough

Burnley V Middlesbrough

Hjemmelaget burnleey er verter når Middlesbrough kommer på besøk. En kamp mellom to nyopprykkede lag, der M’boro ser betydelig sterkere ut på papiret.
Burnley har en god statistikk på hjemmebane, men på sine 6 siste kamper står de nå med fem tap.

Middlesbrough har bare ett tap på sine fem siste kamper, men fire av disse kampene har endt uavgjort og fire av kampene har endt med under 2.5 . Vi tror det løsner for Negredo og co i dag.

Middlesborough + u2.5—4.10

583718cc5bff7236ac2e5396-myldjm6w2lck

Chelsea v Bournemouth

Ingen Costa, ingen Kante. To av Chelseas viktigeste spiller er ikke tilgjengelige i dagens kamp, i tillegg er Chelsea det laget med flest uavgjort på Boxing day. Vi ser potensiale i en liten frekkis på bortelaget i denne kampen. Det er nok av gode spillere og Chelsea må jo slutte å vinne en eller annen gang. Vi tror de må avgi poeng i dag, og gjør de ikke det, så har vi en liten sikkerhet i bakhånd.

Bournemuth +1—2.35

cb_xmas_no_250x250-1

Leicester v Everton

Vi holder oss til asian handicaps i denne kampen også. Vardy er ute med karantene, en en Slimani er på ingen måte en dårlig erstatning. Leicester har bare ett eneste tap på King Power Stadium denne sesongen. Everton er fryktelig dårlige på bortebane, så en «Draw no bet» på denne er slettes ikke dum.

Leicester +0—1.80

 

Swansea v West ham

Enkelt og greit, vi forventer mål  kampen. ovevr 2.5 mål til 1.73 er et greit spill. Ikke noe mer, ikke noe mindre.

 

 

Bilderesultat for zlatan

 

Manchester United v Sunderland

Det aller siste spillet i kampene som begynner 16.00. Spillet er hovedsaklig basert på statistikken til lagene denne sesongen. Manchester United har ikke vunnet en eneste kamp i Premier League med mer enn 2 mål. Sunderland har tapt mye, men mange av kampene har vært jevne og har bare ett par kamper der de har tapt med 3 mål eller mer. Oddsen er veldig høy på Sunderland, og med en opptur i forrige kamp, kan de fort slå fra seg på Old Trafford også.

Sunderland +2– 1.88

583718cc5bff7236ac2e5396-myldjm6w2lck

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s