Cavs v GSW

image.png

Tips til kveldens storkamp!

20:30 : Cavs – GSW

Årets julegave fra NBA: En reprise fra fjorårets finale, for en kamp dette kommer til å bli!
Cavs har sett veldig bra ut, de spiller med en helt annen selvtillit og swagger i år. Er dog uten JR Smith i dagens kamp, noe som svekker dem både i forsvar og angrep. Jeg står over spill på hvem som vinner kampen, men skulle jeg valgt hadde jeg satt penger på GSW til 1.67 i odds.

LeBron James over 43p/r/a til 1.85 @Unibet 7u

King James, bare søk opp highlights fra fjorårets finale så skjønner du (Snittet ca. 30p 11r 9a). Skal styre denne kampen fra start til slutt. Kommer til å spille mange minutter. Tar poeng/retur/assist linja.

 

Steph Curry over 25.5p til 1.85 @Unibet 8u

Er det en spiller som har noe å revansjere fra fjorårets finaletap så er det Steph Curry. Unanimous MVP, møtte ikke opp i finalen. Har han et lite snev av competitiveness i seg så går han ut på her å knuser linja. Matcher opp mot Kyrie Irving som ikke er en spesielt god forsvarspiller. Her skal Curry over.

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s