Slalåm-Madonna di Campiglio

Bilderesultat for slalom

Våre tips til dagens slalåmkonkurranse i Madonna di Campiglio.

Etter storslalåmen forrige uke, øyner Henrik Kristoffersen en verdenscupseier når herrene skal kjøre slalåm i kveld.

Kristoffersen var ikke tilfreds med kjøringen i storslalåmen, og la ikke skjul på at rettsaken og striden med skiforbundet har vært en stor påkjenning. I kveld får han en ny sjanse, men det er ikke nordmannen vi har mest tro på i kveld.

Marcel Hirscher

Verdens beste alpinist, Marcel Hirscher, vant verdenscupen sammenlagt i fjor for sjette gang på rad.I tillegg til å ha vunnet slalåmcupen fire ganger og storslalåmen tre ganger, er det liten tvil at denne mannen er bransjens ubestridte nummer 1.

Han kjørte feilfritt i Alta Badia og tok en overlegen seier i storslalåmen. Hos CoolBet får 3.00 i odds på at Østerrikeren vinner i kveld også. Det tar vi gjerne, og selv om Kristoffersen er ekstrem i slalåm, er han kanskje ikke 100%. Med bare 2.00 i odds på nordmannen, velger vi å gå for østerriksk seier i dag.

Hirscher to win

Odds 3.00

–Coolbet

583718cc5bff7236ac2e5396-myldjm6w2lck

Neureuther

En annen fantastisk slalåmkjører som i alle år har kommet i skyggen av Hirscher. Tyskeren har vunnet 12 slalåmrenn og har hele 34 pallplasser i disiplinen. I levi ble han nummer 4 og i Alta Badia ble han nummer 6(storslalåm). På de tre siste rennene i Madonna di Campiglio har han vunnet, blitt nummer 2 og til slutt i 2.omgang. En statistikk som tilsier at han trives relativt godt i bakken.Vi prøver derfor neureuther på palllen i dag, til 4.00 i odds hos Nordicbet!

Neureuther 1-3

Odds 4.00

cb_xmas_no_250x250-1

Rennet kan du se på Nrk 1 og nrk 2 fra 17.45

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s