Rundens Lag i Premier League

Manchester United's Zlatan Ibrahimovic celebrates scoring their second goal

Den 17.runden er ferdigspilt, og vi i TippeNett har plukket ut det vi mener er rundens lag

 

Formasjon:

4-1-2-1-2

 

Keeper-   Jordan Pickford
Har vært ekstremt god hele sesongen, med mange viktige redninger. Dessverre har det blitt mange mål i mot, men denne runden ble det smultring på Pickford og attpåtil tre poeng for Sunderland. En solid prestasjon alt i alt som fortjener en plass på laget denne runden.

VB- Van Aanholt

Scorer det avgjørende målet for Sunderland, og laget holder nullen. Bra kamp for mannen som varier mellom et høyt toppnivå og et fryktelig lavt bunn-nivå.

MS- Klavan

Bunnsolid hele kampen og har full kontroll på Romelu Lukaku.

MS-Chambers

Unggutten viser seg fra en ny side. Er solid og spiller bra på stopperplass. Selv om motstander var Swansea, er det et stort steg i riktig retning for leiesoldaten.

HB- Azpilicueta

Holder nullen i tillegg til å slå et nydelig innlegg til Diego Costa på 1-0, en scoring som ender opp med å bli avgjørende for kampen. Spiller er bra kamp i den bakre treeren og fortjener en plass på rundens lag.

SDM- Yaya Toure

Kanskje den vanskeligste posisjonen å plukke ut denne runden. Flere aktuelle, men vi lander på Yaya. Viser seg frem fra sin bedre side, er stor og jobber for laget.

VM- Manè

Er et uromoment hele kampen, og ender opp med å bli matchvinner i Liverpool-derbyet. Nok en god kamp av senegaleseren som vil bli sårt savnet i Januar.

HM- Sane

Scorer 1-1 målet like etter pause, og spiller sin beste kamp i City-drakta. Hurtig bra med ball. Når unggutten virkelig tørr å utfordre er han veldig god, det gjorde han i helgen.

SOM- Rodriguez

Det var nok mange fotballhjerter som ble varme av å se denne mannen være tilbake i så godt slag som han viste i helgen. En fantastisk kamp av både han og Southampton, og Jay Rodriguez punkterer kampen med to scoringer og 3-1 på måltavla. Herlig.

Spiss- Ibrahimovic

Zlatan trenger ikke tilpasse seg Premier League, Premier League må tilpasse seg han. Svensken scoret både nr 10 og nr 11 for sesongen da Manchester United tok med seg alle tre poengene hjem fra The Hawthorns.

Spiss- Negredo

En annen målmaskin som virkelig varpå tå i helgen, Alvaro Negredo. Scorer to i en fantastisk kamp av Middlesbrough og er farlig frempå ved flere anledninger. Med Ramirez og Negredo har M’Boro to skjulte juveler som virkelig kan skinne i den siste halvdelen av sesongen.

 

Rundens Beste: RAGNAR KLAVAN

Vi benytter anledningen til å gi en stopper anerkjennelsen som rundens beste spiller. Estlendingen spiller en helt perfekt kamp sammen med Lovren, og har Lukaku i baklomma. Everton hadde ikke så mye som en farlighet gjennom 90 minutter.

Rundens Verstinger:

  1. Barkley– fryktelig takling, og en dårlig kamp
  2. Ozil– Slurver med pasninger og viser elendig arbeidsmoral.
  3. Fimino- Helt «natta» i 80 minutter, slår vekk ballen ved hver innvolvering. Kommer til to store sjanser t slutten, men scorer heller ikke da.

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s