TirsdagsTips i PL

Bilderesultat for arsenal jubel

Vi tror det blir Arsenal-jubel og «skitprat» i kveldens kamper!

Det er midtuke-runde i Premier League og vi får servert to kamper denne tirsdagskvelden: Everton-Arsenal og Bournemouth-Leicester.

Everton v Arsenal

Arsenal fikk seg en liten støkk da Charlie Adam ga Stoke ledelsen forrige helg. Til tross for dette slo «The Gunners» tilbake på mesterlig vis. Først ved Theo Walcott, så ved maestroen og assistkongen Özil. Til slutt la Alex Iwobi på til 3-1 som ble sluttresultatet i kampen.

I dag er Everton motstander. Everton stiller en OK startelever med det beste forsvaret de kan stille. Midtbanen er noe svak og lite defensivt anlagt. Det er mye løpskraft der, men den rettes for det meste fremover. Det blir spennende å se om Barkley, Mccarthy og Gueye kan klare å demme igjen for det arsenal har å komme med. På topp er det mye fart, med kjempen Lukaku akkompagnert av Lennon og Valencia.

Dessverre for Everton ser dagens Arsenal-lag veldig bra ut. I forsvaret får de inn en litt småhissig Gabriel sammen med bautaen Koscielny. På backene finner vi lynhurtige Bellerin sammen med Monreal som begge har vært bunnsolide i hele år. Ellers er laget veldig nære det beste Arsenal kan still, med både Ôzil og Sanchez i storform.

Vi tror det blir borteseier her i dag. Arsenal-laget ser bra ut og vi tror det kan skorte litt på det defensive, særlig når midtbanespillerne begynner å få kjørt seg utover i kampen.

Arsenal -0.75

Odds- 2.12

Bournemouth v Leicester

Chat shit, get banged! Jamie Vardy slo virkelig tilbake da han scoret hat-trick mot City i helgen som var. Leicester-laget ligner mer og mer på det laget vi så forrige sesong, og 0-5 tapet mot Porto er bare å glemme. Bare en av spillerne som startet da er i dagens lagoppstilling. Bournemouth er et lag som skal kjempe for å holde seg i Premier League, Leicester er regjerende meste. Dagens odds gjenspeiler ikke dette, mye grunnet den begredelige starten Ranieris menn har hatt på sesongen. Det Leicester viste mot Manchester City lover godt og vi tror The Foxes fortsetter i den samme stimen og tar med seg alle tre poengene hjem i bagasjen. Ettersom oddsen på Liecester er så høy, tar vi ut litt sikkerhet i dette spillet.

Leicester +0

Odds- 2.30

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s