Spillmonopolet i fare?

GIIIIGGG.png

Tv2 inngår samarbeid med utenlandsk spillselskap.

En avtale som fort kan være inngangsportalen for utenlandske spillselskap.

Jesper Mathisen er på mange måter bindeleddet i samarbeidet, og skal i tillegg til avtalen sin hos TV2 få et viktig engasjement i GIG, hjemme i Kristiansand.

Avtalen blir mellom Tv2 og GiGs datterselskap «OddsModel», som gjennom statistikk, analyse og sannsynlighetsberegning vil bidra til å utvikle TV2s Sport og Spill-portal, sportogspill.no

For noen måneder siden ble OddsModel kjøpt opp av GIG, og skal nå samarbeide med Tv2 for å levere tjenestene som nevnt over.

I følge pressemeldingen fra GIG, er planen at TV 2 og OddsModel skal sette opp et studio i GIG sine lokaler i Kristiansand. Studioet vil da være base for den «research» som gjøres, samt til presentasjon av statistikk, analyser og sannsynlighetsvurderinger ved Jesper Mathisen, ansatte i OddsModel og inviterte gjester.

Kan true Spillmonopolet

Nyheten er trolig lite populær på Hamar. Norsk Tipping føler seg kanskje truet etter å ha hørt nyheten, og det har de kanskje god grunn til også. Grunnen til dette, er at GIG er et spillselskap som holder til og opererer på Malta. De eier blant annet «sportsbooken» GUTS, i tillegg til flere online casinoer, deriblant Rizk og Betspin. GIG sitt satsingsområde er det nordiske markedet og da særlig Norge, det spørs om ikke avtalen med OddsModel er en bro for de andre tjenestene som selskapet har å by på.

Bilderesultat for guts sportsbonus

I skyggen av alle diskusjoner rundt spillselskap og sponsing av utøvere, som for eksempel John Arne Riise, kan man si at avtalen mellom GIG og Tv2  mildt sagt er overraskende.

  • Avtalen gjelder altså for datterselskapet OddsModel, men i realiteten er dette et samarbeid mellom TV2 og et utenlands spillselskap.
  • Selv om OddsModel skal levere tjenester for Tv2 og deres sportogspill-seksjon, skal man ikke se bort fra at GIG har flere planer for fremtiden. Planer som muligens kan være en trussel for Norsk Tipping og spillmonopolet.
  • For noen måneder siden kjøpte GIG opp OddsModel, som nå skal samarbeide med Tv2.

1 kommentar

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s