Tøff trekning for Arsenal!

Arsenal  progressed to the last-16 unbeaten after finishing as Group A winners ahead of PSG

Arsenal møter tøff motstand i 1/8-dels finalene!

Mandag klokken 12 fikk de 16 lagene som er videre i Champions League vite hvem de møter i 8-dels finalene.

Manchester City var laget som ble trukket først, de lyseblå fra Manchester trakk da Monaco som motstander i 1/8-dels finalen og spiller da den første kampen hjemme.

Arsenal fikk klart tøffest motstand etter å ha trukket Bayern Munchen. Arsenal får nok en gang en tøff trekning, til tross for at de endte som nummer 1 i gruppen sin.

Leicester på sin side fikk en grei motstander i Sevilla. Selv om Sevilla har vunnet Europaligaen de tre siste årene, bør det være muligheter for at Leicester-laget kan ta seg videre.

Her er alle kampene:

Real Madrid- Napoli

Benfica- Borussia Dortmund

Bayern Munchen-Arsenal

FC Porto- Juventus

Leverkusen- Ateltico

PSG- Barcelona

Sevilla- Leicester

Resultatene fra årets gruppespill har gjort at årets trekning ble mer spennende enn noen gang. Etter at Manchester City, Real Madrid, Bayern Munchen og PSG endte på 2.plass i sine respektive grupper, det var muligheter for mange stormøter allerede i den første sluttspillrunden i Champions League, og to store oppgjør ble det!


Bilderesultat for coolbet kampanje

FØR TREKNINGEN:

Himmel eller Helvete

Stort sett alle lag er spente på dagens trekning. Etter at alle de storlagene som nevnt over endte på «runner up»-plassen i sin gruppe, blir det enten himmel eller helvete for mange av lagene. De engelske lagene kan med flaksen på sin side møte «enkel» motstand i 8-dels finalene, men det kan også bli et mareritt med Juventus, Real Madrid og Bayern Munchen i motsatt ende.

Arsenal

Arsenal  progressed to the last-16 unbeaten after finishing as Group A winners ahead of PSG

Arsenal er kanskje det laget som er mest spent før dagens trekning. Laget fra nord-london har i år endelig vunnet gruppen sin, men risikerer likevel å møte både Real Madrid og Bayern Munchen. Det har blitt regnet mye og tallknuserene har kommet frem til at det er rundt 40% sjanse for at Arsenal får ett av lagene som motstander i første kamp i sluttspillet.

Arsenal kan møte disse lagene:

Benfica, Bayern Munich, Bayer Leverkusen, Real Madrid, Porto or Sevilla.

Leicester

Despite losing their last game 5-0, Leicester City also reached the last-16 as group winners

The Foxes snuser på formen de hadde under fjorårssesongen, etter å ha slått Peps Manchester City hele 4-2 hjemme på King Power Stadium. De regjerende mesterne i England er noe dårligere stilt enn Arsenal før dagens trekning. Etter å ha fått en drømmetreking til gruppespillet, får de det litt igjen når 1/8-dels finalene nå skal trekkes. Hele tre storlag er potensielle motstandere, og de tre anderlagene som kan trekkes ut av bollen kan også by på særdeles tøff motstand. Selv om Sevilla, Bayer Leverkusen og Benfica er gode lag, er de nok foretrukket fremfor de tre andre alternativene.

En annen ting man bør ha i bakhodet, er at Ranieris menn elsker rollen som underdogs og laget virker å vokse i takt med underdog-stempelet. Noe som betyr at laget like så godt kan finne på å slå ut Ronald og co som Benfica.

Leicester sine potensielle motstandere:

PSG, Benfica, Bayern Munich, Bayer Leverkusen, Real Madrid or Sevilla.

guts

Manchester City

Manchester City could still land a favourable tie despite finishing as group runners-up

Pep Guardiola og Manchester City er det laget som kanskje er minst spente før dagens trekning. De lyseblå fra Manchester møter uansett en habil motstander for å si det mildt. Verst er kanskje Juventus om de får tilbake backrekken sin for skader. Italienerne har en spillestil som fort kan slå knock-out på Peps Manchester City. Drømmemotstander er kanskje et litt varierende Napoli-lag. Monaco er også en grei motstander, men laget med den scoringsformen de har nå, kan by på problemer for et City-lag som sliter defensivt.

Manchester City kan møte disse lagene:

Napoli, Atletico Madrid, Monaco, Borussia Dortmund or Juventus.

Det er ikke bare de engelske lagene som venter spent i dag. Nedenfor er en oversikt over hvilke lag de øvrige storklubbene i Europa kan møte.

  • Real Madrid:    Arsenal, Napoli, Monaco, Leicester or Juventus.
  • Bayern Munich:   Arsenal, Barcelona, Napoli, Monaco, Leicester or Juventus.
  • Barcelona: PSG, Benfica, Bayern Munich, Bayer Leverkusen or Porto.
  • PSG: Napoli, Barcelona, Atletico Madrid, B. Dortmund, Leicester or Juventus.

Nedenfor ser du sjansene for de potensielle oppgjørene  prosentvis.

 

logo-coolbet

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s