Premier League & Bundesliga TIPS

cunnnt.png

Etter fredagens godkjente resultat på tipsfronten, er det på tide å få ut noe nytt spillemateriale.

Gårsdagen ble en grei dag for TippeNett sine tips, med Fourcade-seier til god odds og solid innsats. Det ble da smått pluss, selv om Bjørndalen og Eder (1-3) ikke leverte varene. Til 5.50 og 15 i odds, var ikke det forventet, men begge var godt innen rekkevidde underveis.

I dag dropper vi vintersporten, og slår til med totalt fire tips fra Premier League og Bundesliga.

Først ut er Bundesliga med to kamper som sparkes i gang 15.30. Her har vi spill i både Borussia Dortmund og Bayern Munchen sine kamper.

Köln v Dortmund

Köln har en veldig fin hjemmestatistikk så langt denne sesongen, men ser man bak tallene forstå man kanskje hvorfor. De har tatt 7 poeng på de siste 3 kampene hjemme, de kampene har dog vært mot tre bunnlag som kjemper helt nederst på tabellen. Hjemmelaget har flere skader på laget og møter et Dortmund-lag som oser av klass, da særlig i angrepet med Aubameyang, Reus og Dembele.

Vi tror Dortmund pynter på den noe dårlige bortestatistikken i dag. De møter et Köln-lag med mange spillere på skadelisten og må begynne å sanke poeng om de skal ha sjans til å henge med i toppen.

  1. Dortmund —1.65
  2. Under 3.75 —1.42

Bookie- LeoVegas

«>572b259a239bfe0ab83ce3ae.Kqm2q26GHKPa.gif

Bayern München v Wolfsburg

Bayern som har vært overlegne i Bundesliga i ange år, ser ut til å få en vanskeligere og noe mer varierende sesong. Det sprudler ikke like mye av laget lenger, de gamle stjernene begynner kanskje å spille på sine siste strenger. At toppnivået i laget er skyhøyt, det er det ikke tvil om. Med Costa, Robben og Lewa på topp er det verdensklassespillere som skal opp mot forsvaret til Wolfsburg. I de bakre rekker er ikke laget like imponerende nå som både Boateng og Hummels er ute.  Wolfsburg bør altså ha en mulighet til å score mål i denne kampen.

Wolfsburg har hatt en fryktelig start på sesongen, men noe som er oppsiktsvekkende er at laget bare har sluppet inn 18 mål på sine 13 kamper. På bortebane er laget sterke og er nummer seks på bortetabellen, med åtte poeng og bare 6 mål i mot. Hovedproblemet til Wolfsburg er at de rett og slett ikke scorer nok mål.

Vi tror det kanskje lugger litt for Bayern i dag. Til tross for dette vet vi også hva de er god for, så en del sikkerhet tar vi ut i dagens spill.

Wolfsburg +2.75

Odds: 1.70

Bookie- Guts

Bilderesultat for guts bonus sport

Arsenal v Stoke

Siste kampen på menyen i dag, er Arsenal mot Stoke hjemme på Emirates. . Historisk sett har Stoke vært en ekkel motstander for Nord-London-laget. Stoke er ikke lenger det fysiske laget de en gang var, men kan finne på lage trøbbel for Arsenal. Vi har dog tro på at Arsenal tar alle poengene med grei skuring og ett sluttresultat med ikke altfor mange mål. 2-0 er vårt resultatforslag, men tipset vårt er et underspill. Overlinja er veldig høy og vi tror det skal mye til at denne kampen ender over 4 mål.

Under 3.5

Odds: 1.64

Bookie- Bethard

Units ser du på bettin.gs

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s