Tips: Skiskyting i Pokljuka

fygjfdfyukfjc.jpg

Sportshelgen starter allerede med en herlig 10km sprint i Pokljuka. Klokken 11.30 går førstemann ut i løypa, perfekt for alle som kan tenke seg å se på sport i lunsjpausen på jobb!

Vi har sett på dagens konkurranse og gått gjennom de utøverene som kan være aktuelle for en pallplass på sprinten.

 

Martin Fourcade

Det første spillet er på den meget solide franskmannen, Fourcade. Martin Fourcade har vært dominerende de siste årene og slotil med seier på både normaldistansen og på Sprinten. I dag er det ny Sprint og vi har stor tro på franskmannen.

Fourcade to win

Odds- 2.00

Ole Einar Bjørndalen

JA, Vi kjører på med gamlefar Bjørndalen! Bjørndalen ble beste nordmann i Östersund med solid skyting på standplass. Det fungerte ikke helt i sporet, men etter en gjennomkjøring tror vi han får opp dampen i sporet og fortsetter med den gode jobben på standplass. Han er veldig høyt priset på dette spillet, og vi føler at det er et must når tilbudet er så høyt!

Bjørndalen–beste nordmann

Odds- 5.50

-Coolbet

Simon Eder

Gavepakke mener vi. Eder gjorde det ganske bra i Ôstesund, og er som regel stabil på standplass og har mer enn nok rutine til å være kald når det nærmer seg et kjempeløp. Får hele 15 i odds på å ta pallplass. Det spillet tror vi har en grei mulighet til å gå inn. Å få inn ett spill til så høy odds er selvfølgelig en kjempeprestasjon, men ikke i det hele tatt sikkert på noen måte. Vi setter liten innsats her, men satser på god fortjeneste!

Eder 1-3

Odds-15.00

Odds fra Unibet og Coolbet

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s