TIPS: Champions League

CL da dere.jpg

Etter gårsdagens kamper med 2 av 3 spill inn, slår vi til med tre nye tips i dagens Champions League-kamper!

Porto v Leicester

Først ut er det spillet vi anser som dagens beste. Leicester har i Champions League, spilt som de gjorde i fjorårets sesong i Premier League. The Foxes har rett og slett vært bunnsolide, og bare sluppet inn ett eneste mål på 5 kamper! Leicester er allerede sikret 1.plassen i gruppen og selv om de trolig sparer noen spillere i dag, så er 14 i odds en vanvittig odds som man bør vurdere. Blir Vardy og Mahrez spart, får Musa og Slimani spille fra start, som man overhodet ikke skal undervurdere!

Vi dropper «longshoten» på 12 i odds og spiller Leicester med handicap hos BetHard, som tilbyr markedsledende odds!

Spill:   Leicester +1.5

Odds:  1.95

 

Club Brugge v FC Copenhagen

Vi holder oss I same gruppe til vårt neste spill. Stål Solbakkens gutter spiller bortekamp og må ha hjelp av Leicester for å kunne ta seg videre til sluttspillet. Skulle de klare dette vil det være en solid prestasjon av FCK. Vi tipper ikke på kamputfallet i denne kampen, men tror det blir få mål. Spådommen er at FCK tar minst mulig risiko i starten og eventuell satser mer fremover utover i kampen. Vi tror at et under 1.0 spill i første, og over 1.0 spill i andre omgang kan være en luring. Men hovudspillet blir på totalt antall mål. Selv om vi snuste litt på under 2.5 tok vi spillet som er hakket «safere». En kamp med fire mål vil være veldig overraskende:

Spill: Under 2.75

Odds: 1.55   (Unibet)

Real Madrid v Borussia Dortmund

Det siste spillet kommer i dagens storkamp. Oddsen på overspill er veldig lav, så vi plasserer spillet vårt på det motsatte og velger underspill. Frykt ikke, det gjelder bare første omgangen! Med 1.70 i odds på under 1.5 mål til pause klarer ikke vi å unngå å plassere en liten innsats på det. Det blir nok flere mål etter 90 minutter, men vi tror 1.omgang blir en kontrast til sist Dortmund spilte CL-kamp. Da stod det 5-2 på måltavlen etter litt over halvspilt 1.omgang….

Spill:  Under 1.5 (1.omg)

Odds: 1.70 (OddsAutmaten)

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s