Tips & Tanker: Champions League

cl

Det er duket for den siste og avgjørende runden i gruppespillet. Noen grupper er allerede avgjort, i mens andre fortsatt er vidåpne med tanke på hvem som tar seg videre til sluttspillet i Champions League.

Vi har sett på dagens program og funnet tre kamper med tre spennende spill som vi har troen på i kveld.

Basel v Arsenal

De røde fra Nord-London må vinne denne kampen om de skal ha noen forhåpninger om gruppeseier. Selv med tre poeng i sveits, må Ludogorets få med seg poeng borte mot PSG. Det ser med andre ord mørkt ut for Arsenal sine sjanser til å ta gruppeseieren.

Laget kom seg gjennom «Black November» med relativt god uttelling, da særlig om man tar motstanderlagene i betraktning. I dag møter de det som rett og slett har vært et dårlig Basel-lag. Lite kreativitet, kvalitet og dårlig organisering har preget laget i årets Champions League. Med bare to scoringer er det lite skryte av. Vi tror på et Arsenal-lag som jakter gruppeseieren og kjører på borte mot Basel, med 2.17 i odds hos CoolBet er det en «No-brainer».

Arsenal-0.5

Odds: 2.17

– CoolBet

 

Bayern München v Atletico Madrid

Det neste spillet kommer i storoppgjøret mellom Bayern og Atletico. Det er allerede avgjort at Atletico blir gruppevinner og at Bayern tar seg videre til sluttspillet på plassen bak. Lagene har ingenting å spille for, så åpen er den uten tvil. Atletico har vært bunnsolide i Champions League i år med sine fem seiere og 15. De har ikke sluppet inn mål på bortebane og står med 2-0 i målforskjell etter sine to bortekamper i gruppespillet.

Bayern München virker ikke å være på samme nivå som de har vist de siste årene. I møte med et godt organisert og hardtarbeidende Atletico, tror vi de skal få det tøft. Vi spiller derfor Atletico med en liten sikkerhetsmargin i denne kampen.

Atletico +1.5 

Odds: 1.48

– Unibet

 

Manchester City v Celtic

Manchester Ciyt spiller hjemme på Etihad, hvor de har scoret 7 ganger så langt i årets gruppespill. Motstanderen Celtic har på sin side sluppet inn hele 8 mål på to bortekamper i år. Selv om syv av de kom mot Barcelona er det en oppsiktsvekkende statistikk. På sine fem kamper har de altså sluppet inn 15 mål.

En Aguero med fire kampers karantene i PL er nok lysten på å notere seg for noen nettkjenninger i denn kampen. Vi tror på flere city-mål og kjører derfor dagens høyeste odds i denne kampen.

Manchester City -2

Odds: 2.55

-CoolBet

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s