Tips: M’Boro-Hull

mboro

  • 45 minutter til kampstart- Les våre tips til kveldens kamp!

 

Det er to nyopprykkede lag som møtes i kveld, et middlesbrough med flere kreative og gode spillere skal opp mot de litt tamme Hull-tigerene  .

Til tross for at Middlesbrough-laget besitter en god del kvalitet, har de ikke fått særlig uttelling i det siste. Med 1-0-4 på de fem siste hjemmekampene, øyner laget garrantert en mulighet til å ta tre poeng mot dagens motstander. Traore har glitret de siste kampene 0g med en kreativ spiller som Ramirez og ikke minst goalgetter Negredo på laget, kan det by på store problemer for Hull-forsvaret.

Hull starten sesongen med full uttelling etter de to første kampene. Etter det har pilen pekt nedover og laget sliter med en liten og skadeskutt tropp. Til tross for dette har de klart å stable seg litt på beina igjen de siste tre kampene, med seier hjemme mot Southampton og  uavgjort forrige runde mot WBA.

Middlesboruogh har bare fire poeng på eget gress denne sesongen, men vi tror det løsner litt i dag og spiller med en liten innsats på Middlesborough -0.25. Hos unibet får vi 1.57 som ser ut til å være beste odds å få.

Et spill vi legger inn noe mer penger på er på det asiatiske over/under-markedet. Med den kvaliteten som Middlesborough har i de fremre rekker, skal det scores mål i dag. Hull på sin side har også noen få målfarlige spillere å se opp for.

Vi spiller Over 2 mål på det asiatiske markedet, og nok en gang hos Unibet.

BetHard tilbyr også veldig god odds på samme spill.

over-2

TIPS:

Middlesbrough -0.25  @1.57

Over 2 asian   @1.73

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s