Den stygge andungen

HULL.jpg

 -Helgen som var og det vi har i vente denne mandagskvelden.

Det er alltid like tungt å stå opp en mandags morgen. Var man så uheldig at man tok en titt på dagens fotballmeny ble det nok ikke mye lettere å sprette opp denne mandagen heller.

I Europa skal det spilles kamper i både Serie A og La Liga, men med Chievo-Genoa, Udinese-Bologna og Dep. La Coruna- Real Sociedad kan man si at denne mandagen blir som en eneste stor «hangover» etter den festhelgen vi hadde på fotballfronten.

Lørdag fikk vi servert storoppgjøret mellom City og Chelsea. Det som vanligvis er en hovedrett på menyen ble en fantastisk forrett til El Classico. Da forretten så vidt hadde satt seg, ble hovedretten og møtet mellom gigantene Barcelona og Real Madrid servert, en kamp som rett og slett aldri skuffer. Det ble som alltid dramatisk og spennende; Suarez ga Barca ledelsen og Neymar kunne avgjort kampen, men da brasilianeren sviktet så Sergio Ramos sitt snitt og reddet ett poeng med scoring like før slutt. Noe kapteinen har en tendens til å gjøre i store kamper og avgjørende øyeblikk.

Den fantastiske fotballdagen var på hell, men på ingen måte over før den lille desserten og Creme-Brulèen av en fotballkamp ble server;  West-Ham-Arsenal utviklet seg til et fyrverkeri av en fotballkamp og satte enkelt og greit prikken over i-en, spikeren i kista og var toppen av kransekaka denne lørdagen.

To dager senere sitter vi her, med under t0 timer igjen til vi sannsynligvis, noe motløse, skrur på TV-en og ser Middlesborough-Hull. Den stygge andungen kaller vi kampen, for det er nettopp det den er; stygg og grå, særlig sammenlignet med den vakre og fargerike helgen som vi har lagt bak oss.

Men hvem vet? Leicester vant ligaen, Trump ble president og John Obi Mikel har scoret mål i Premier League. Så kanskje blir denne stygge andungen også til en svane.

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s