Før Kampen: Stabæk-Jerv

jerv

Fakta og Tips til den avgjørende kvalikkampen!

 

I motsetning til Stabæk har Jerv hatt en sesong med svært mange gode opplevelser. Grimstad-laget mistet både suksesstrener Steinar Pedersen (til Start) og toppscorer Ohi Omoijuanfo (til dagens motstander) før denne sesongen, men gjorde det likevel bedre i år enn i fjor. Årets 3. plass var to plasseringer opp fra i fjor for laget som spilte i 3. divisjon så sent som i 2013!

I fjor hadde Stabæk kun to lag foran seg på tabellen. I år hadde de kun to lag bak seg. 8-7-15 var tallene i årets serie. Ting bedret seg noe da Toni Ordinas tok over for Billy McKinlay i juli, men den spanske treneren har kun vunnet fem av 17 kamper etter at han tok over i juli. Sammen med Start var Stabæk det laget som scoret færrest mål på hjemmebane i Tippeligaen denne sesongen.

Det siste tas til ettertanke i våre spill til denne kampen. Et stabæk lag som scoret fryktelig lite denne sesongen, møter et Jerv-lag som sannsynligvis kommer til å være kyniske og spille med lav risiko. Dersom Stabæk skulle ta ledelsen, er det ikke noe som forandrer situasonen mye. Vi spår en kamp med lite mål, der 2.omgangen kanskje kan by på en god del underholdning

TIPS:

Under 3.0:
Odds- 1.56

Under 1.0 1.omg:
Odds- 1.97

 

 

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s